Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ATTICA BANK....ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ !!!

Σε μια κίνηση ματ προχώρησε ο εργολάβος-καναλάρχης προκειμένου να δώσει τέλος στην εκμετάλλευση του θέματος που έχει προκύψει σχετικά με τα ποσά που δανείστηκε από την «φιλική» προς την κυβέρνηση τράπεζα.

Να «βουλώσει τα στόματα» επιχείρησε ο Χρήστος Καλογρίτσας με την εμφάνισή του σήμερα το πρωί έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας Αττικής συνοδεύοντας ένα μεγάλο κοπάδι πρόβατα με σκοπό να τα καταθέσει για την εξόφληση του δανείου του.
Τον επιχειρηματία που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο μάτι του κυκλώνα, συνόδευε μια μανιάτισα μοιρολογίστρα – που παρουσίαζε εκπληκτική ομοιότητα με τον Χρήστο Σπίρτζη – και τα δάκρυα της οποίας χρησιμοποιήθηκαν για να ποτίζονται τα ζωντανά.
Ο Χρήστος Καλογρίτσας αφού περίμενε ώστε να ελεγχθούν τα πρόβατα από την αρμόδια επιτροπή για να πιστοποιηθεί ότι δεν είναι προϊόν «μαύρης βοσκής» τα οδήγησε στο γραφείο του διευθυντή του υποκαταστήματος φωνάζοντάς τους «πρρρρρρ» και «ουίτ – ουίτ – ουίτ».
Πρόβλημα παρουσιάστηκε πάντως όταν ο ταμίας δοκίμασε χωρίς επιτυχία να περάσει τα πρόβατα από το μηχάνημα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων. Στη συνέχεια επιχείρησε να τα μετρήσει μόνος του με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της μανιάτισας μοιρολογίστρας – σωσία του Χρήστου Σπίρτζη – για να του φτιάξει ένα δυνατό καφέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: