Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ATTICA....BANG - BANG !!! [ video ]

Έστω ότι θέλεις να κάνεις (για να το πούμε κομψά...) το τηλεοπτικό τοπίο «φιλικό προς την κυβέρνηση»...
● Και μετά από ένα διαγωνισμό-τσιγλκολελέτα καταφέρνεις να πάρουν άδεια δύο «εχθρικά» κανάλια...
●...ενώ τα υπόλοιπα που σε στήριζαν και μένουν «εκτός» στρέφονται ακαριαία εναντίον σου. Και έτσι καταλήγεις με 5 λυσσασμένα εχθρικά κανάλια και δύο θεωρητικά υπέρ σου, που όμως δεν έχουν ανοίξει ακόμα.
● Παράλληλα, το μηχάνημα της γενικής γραμματείας που υποτίθεται ότι κατέγραφε τη διαδικασία της αδειοδότησης και θα έδινε αποδεικτικά στοιχεία για την αγωγή ενός μη αδειοδοτημένου εναντίον ενός άλλου μη αδειοδοτημένου χαλάει από το πρώτο λεπτό (νέα γέλια...)

● Ταυτόχρονα, το πουλέν σου που έχει πάρει ένα από τα δύο νέα κανάλια (για τον οποίο μέχρι και τροπολογία που καταργεί το ασυμβίβαστο εργολάβου-καναλάρχη έχεις περάσει στο παρά 5), αποδεικνύεται όχι μόνο «βοσκοτοπάρχης» και «θαλασσοδανειοδοτούμενος» αλλά και με φορολογικές εκκρεμότητες...
● Γεγονός που όχι μόνο γελοιοποιεί αλλά κινητοποιεί και ντόμινο αποκαλύψεων σχετικά με την τράπεζα που τον δανειοδότησε.
● Ε, μετά από όλα αυτά δεν είναι άδικο να σε κατηγορούν για «χειραγώγηση των ΜΜΕ» και για «διαπλοκή»; Αφού είναι προφανές ότι πρόκειται για καραμπινάτη ηλιθιότητα και ανικανότητα.
● Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η καραμπινάτη ηλιθιότητα και ανικανότητα είναι απείρως πιο επικίνδυνες. Για όλους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: