Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο....ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ Η....ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ....ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ !!!

Σε μια νέα δήλωση προχώρησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις του την Παρασκευή, αν και επέμεινε στις προτάσεις του, είπε ότι «η πρόταση δεν είναι "τύπου Μαρίας Αντουανέτας", αν δεν έχετε δουλειά, να ανοίξετε site. Περί του αντιθέτου πρόκειται.

Μπράβο ρε Κατρούγκαλε, «φωστήρα» του Εργασιακού, τη βρήκες τη λύση! Εάν ζούσε η Μαρία Αντουανέτα, θα σου παραχωρούσε ευχαρίστως τη θέση της, ίσα – ίσα για να γλιτώσει την γκιλοτίνα, μετά την εξυπνάδα που είχε πει, να δοθεί παντεσπάνι στον λαό της Γαλλίας που λίγο πριν τη Επανάσταση του 1789 λιμοκτονούσε και πέθαινε στους δρόμους.
Θες να δώσεις voucher βρε αθεόφοβε, σε ανθρώπους που κάθε μέρα ζουν με το κουράγιο του φόβου και σίγουρα δεν παίρνουν ως μισθό αυτά που λαμβάνεις εσύ; Πας να πουλήσεις μισό δράμι αλληλεγγύης και ψευτο - ουμανισμού σε ανθρώπους που κουβαλούν πίσω τους οικογένειες και σύντομα θα μείνουν στο δρόμο;
Κι από πάνω, έχεις και το απύθμενο θράσος να λες ότι «ο αριθμός αυτών που θα χάσουν τη θέση δουλειάς τους στα κανάλια αυτά, θα είναι μικρός».
Αλήθεια, «αριστερέ» καθηγητή, έχεις μείνει ποτέ σου άνεργος; Έχεις μείνει ποτέ με 10 σεντς στην τσέπη, να τρως για έναν ολόκληρο μήνα νεροζούμι με ρύζι;
Πόση αξία έχει, άραγε, η βελουδένια «ποσέτ» στην τσέπη του σακακιού σου απέναντι σε ένα κουτί γάλα, Κατρούγκαλε;
Σπείρατε ανέμους, θα θερίσετε θύελλες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: