Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ....ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η ακροδεξιά συνιστώσα της ηγετικής ομάδας της ΝΔ.
Ο Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» απασφάλισε και δήλωσε πως: «Κακώς δεν κάναμε εμείς τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».
Το ιλιγγιώδες ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δημοπρασία ύψους 246 εκατ. ευρώ, παρά τις αρχικές προβλέψεις στελεχών της ΝΔ που κάναν λόγο για «30 εκατ. το πολύ», φαίνεται να είναι η αρχή του τέλους για τη χρεοκοπημένη περίοδο Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάντησε την άλλοτε κραταιά συντηρητική παράταξη, ένα ακραία νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό κόμμα με μόνους συμμάχους τη διαπλοκή. Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως δεν περίμενε ότι οι γκρίνιες θα αρχίσουν από το στενό περιβάλλον του.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

«Καρφιά» Βουλγαράκη εναντίον Μητσοτάκη για τηλεοπτικές άδειες και ΕΛ.ΣΤΑΤ.                 
Στην κόντρα βγαίνει ο Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει πολύ σοβαρές αιχμές εναντίον της σημερινής ηγεσίας για την «αμηχανία» της «γαλάζιας» παράταξης μπροστά σε δύο πολύ συγκεκριμένα θέματα: τις τηλεοπτικές άδειες και την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τα «καρφιά» Βουλγαράκη έρχονται να προστεθούν σε ένα γενικευμένο κύμα αντίδρασης βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. εναντίον βασικών και προσωπικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη…Αποτέλεσμα εικόνας για Βουλγαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: