Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΡΟΛΟ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ....Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! [ video ]

Στον «αστερισμό» των καθυστερημένων αντιδράσεων η ΝΔ και στην υπεράσπιση των καναλαρχών που λειτουργούσαν όλα αυτά τα χρόνια υπό καθεστώς ασυδοσίας.

Το κόμμα της Πειραιώς, σχολιάζοντας μία σχεδόν ημέρα μετά την Κυριακάτικη ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο για ωμή και προκλητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας προδικάζει το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παπά για την ακύρωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο κ. Τσίπρας χθες προέβη σε μια ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παπά για την ακύρωση του διαγωνισμού  για τις τηλεοπτικές άδειες.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι Σύμβουλοι της Επικρατείας θα επιτελέσουν με ευθύνη το καθήκον τους και θα λειτουργήσουν κατά συνείδηση και όχι κατ’ εντολή του κ. Τσίπρα».
Ο συντάκτης της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας προφανώς δεν είδε την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε πως θα ακυρώσει τον «Νόμο Παππα» ακόμα και αν το ΣτΕ κρίνει πως είναι συνταγματικός.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: