Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΛΟΓΩ......ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Μόλις πληροφορήθηκαμε την παραίτησή του πρώην Υπουργού Οικονομικών και νύν διοικητή της ΤτΕ.
Σάλος προκλήθηκε στου Μαξίμου από το γεγονός .
Ο Πρωθυπουργός  αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.

Έγκυρες πηγές λένε ότι  ο
πρώηνΥπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας  παραιτήθηκε επειδή
δεν άντεξε συναισθηματικά ,από τη  συμμετοχή του στην  καταστροφή του Ελληνικού λαού καθώς και για συμμετοχή της συζύγου του σε εταιρεία που αναλαμβάνει σκανδαλοδώς δουλειές απο το....δημόσιο.

Συγκεκριμένα καταγγέλλεται η ανάθεση ποσού 435.666 ευρω από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου σε δύο διαφημιστικές εταιρείες για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών στην.....«Πρόληψη της Πολυφαρμακίας». Η διαφημιστική εταιρεία με την επωνυμία «MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS EΠΕ» φέρεται να αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο και να διοργανώνει συνέδρια και να αναλαμβάνει διαφημιστικές εκστρατείες. Σε αυτή την εταιρεία συμμετέχει ωςΑποτέλεσμα εικόνας για στουρναρας ττε Γενική Διευθύντρια η Σταυρούλα Νικολοπούλου (σύζυγος του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα!) και σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της βασικοί εταίροι είναι και οι Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, δηλαδή οι… θυγατέρες του πρώην ΥΠΟΙΚ! Η δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρίας έφτασε έως την Βουλή μετά από ερώτηση βουλευτή ο οποίος αναζητούσε απαντήσεις για το κόστος αλλά και για την διαγωνιστική διαδικασία, τόσο από τον πρώην υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όσο και από τον πρώην υπουργό υγείας Ανδρεα Λυκουρέντζο σχετικά με το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και την διοργάνωση του από την εταιρεία Mindwork Business Solutions (συζύγου Στουρνάρα). Η απάντηση ήρθε μόνο από τον υπουργό Yγείας και ανέφερε ότι δεν έχει καταγράφει καμία πίστωση για την πληρωμή δαπανών του συγκεκριμένου συνεδρίου.
Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο η διοργανώτρια εταιρία θεώρησε σωστό να καλέσει ως βασικό ομιλητή και τη σύζυγο του πρώην υπουργού οικονομικών, ώστε να δώσει κύρος στο συνέδριο, άλλωστε η πλειονότητα των συνεδρίων είναι αμφιβόλου χρησιμότητας.
Η διαδρομή της συγκεκριμένης εταιρίας έχει αρκετά σκοτεινά σημεία. Στις 13-6-2012 λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό για να διεκδικήσει την διοργάνωση ημερίδων του υπουργείου Παιδείας. Ωστόσο αποφασίζετε να μην πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό, καθώς εντοπίζεται από την επιτροπή ελέγχου ότι έχει καταδίκη για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών ΤΑΕ! «Με λίγα λόγια η γυναικά του πρώην υπουργού Οικονομικών που έχει βάλει του περισσότερους φόρους από οποιονδήποτε άλλον υπουργό στους έλληνες φορολογούμενους δεν είχε πληρώσει τις εισφορές της στο δημόσιο. Ήταν οφειλέτης του δημοσίου»Αποτέλεσμα εικόνας για στουρναρας αστεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: