Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ....ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ !!!

Μπορεί σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, ο καιρός να μας κάνει να νιώθουμε πως ο… Αύγουστος είναι ακόμη εδώ, ωστόσο αυτό θα αλλάξει και μάλιστα άμεσα.
Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά:
1. Την Κυριακή
Καιρός: Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασια: Σε μικρή άνοδο στα νότια.
2. Τη Δευτέρα
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
3. Την Τρίτη
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Δείτε την πορεία της βροχόπτωσης σε ολόκληρη τη χώρα την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Δεν υπάρχουν σχόλια: