Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ....ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για το θέμα των ημερών, το Ωραιόκαστρο.
Αυτή τη φορά προσπάθησε να εξηγήσει (υποστηρίζοντας πάντα ότι κάνει τον συνήγορο του διαβόλου) το δικαίωμά των Ελλήνων και πάνω από όλα των Χριστιανών να είναι ξενοφοβικοί. Γιατί βρε αδελφέ, όπως λέει ξεκάθαρα ο Κωνσταντίνος «αν δεν είσαι Χριστιανός δεν έχεις κανένα ηθικό, ε, πως το λένε, έτσι».
Παίρνοντας λοιπόν ένα περίλυπο λογοτεχνικό και ταυτόχρονα ειρωνικό ύφος ξεκινάει την τοποθέτησή του, με την άποψη κάθε υγιούς συνειδησιακά πολίτη αυτής της χώρας, που λέει εμμέσως πλην σαφώς πως η Ελλάδα έχει ζήσει την προσφυγιά οπότε είναι παράλογο να την πολεμάει.
Εδώ λοιπόν ο Κωνσταντίνος, διαφωνώντας φυσικά με τα παραπάνω έρχεται να μας εξηγήσει πως τι κι αν ήταν πρόσφυγες οι παππούδες μας, εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε ξενοφοβικοί.
«Γιατί να μην έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ξενοφοβικοί; Το γεγονός ότι ο Πακιστανός αποφάσισε να πάρει τα παιδιά του μαζί, να καλυφθεί πίσω από τον πόλεμο στην Συρία και να γίνει οικονομικός μετανάστης γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ;».
Όμως στην πορεία το κάνει ακόμα καλύτερο…
«Και αν ο άλλος δεν είναι Χριστιανός, δεν είναι και συνάνθρωπος»
Σ’ αυτό το σημείο ο παρουσιαστής κατάφερε να δυσανασχετήσει ακόμα και τον καλεσμένο και φίλο του φυσικά, Θανάση Χειμωνά, ο οποίος είναι γνωστός σε όλους για τις απόψεις και την αθυροστομία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: