Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!

Δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά
ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο δημοσιογράφοι φαίνεται ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή ενός εκ των συνεργατών του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν ένα μικρογεύμα στο δωμάτιό του.
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
Ωστόσο οι δύο δημοσιογράφοι, κίνησαν τις υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του Πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Τελικά οι δύο τους αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι και, σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Σημειώνεται ότι οι αμερικανές αρχές, μετά και την έκρηξη στο Μανχάταν έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σήμερα πραγματοποιείται και ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφερε: «Είναι προφανές ότι η ευθύνη των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αθλιότητα είναι τεράστια, όσο και αν προκαλεί θυμηδία. Η ευθύνη αυτών που τους έβαλαν να κάνουν ό,τι έκαναν είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: