Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ !!!

Τριήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του «δικού μας Παύλου» διοργανώνει στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου το αντιφασιστικό κίνημα τιμώντας τη μνήμη του δολοφονημένου από τους ναζί Παύλου Φύσσα. Σήμερα στις 9 μ.μ. προβολή της ταινίας «Το μίσος» στο CINE ΜΕΛΙΝΑ. Αύριο θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου, CINE ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και την Κυριακή RAP MONSTER FEST, RAP. Σε μαζική ειρηνική συγκέντρωση και πορεία καλούν οργανώσεις, σωματεία και αλληλέγγυοι αύριο Σάββατο. Αναλυτικά, αύριο Σάββατο, στις 6 το απόγευμα ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών-Πρωτοβουλιών-Συλλογικοτήτων Αθήνας-Πειραιά, η Λαϊκή Αντίσταση ΑΑΣ, 17 σωματεία, συνδικάτα και οργανώσεις διοργανώνουν συγκέντρωση «καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής» στην οδό Παύλου Φύσσα (πρώην Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη (πλατεία Ζαρντέν). Στο ίδιο σημείο καλεί και η ΟΡΜΑ.
Η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με συνδικάτα, κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, ο ΣΦΕΑ, φοιτητικοί σύλλογοι καλούν στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στις 6 μ.μ. Θα υπάρξουν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει μαζική ειρηνική πορεία στους δρόμους του Κερατσινιού.
Κάλεσμα έχει απευθύνει κτο ΠΑΜΕ για συγκέντρωση στην πλατεία Ζαρντέν και η ΑΔΕΔΥ καλεί στην οδό Παύλου Φύσσα.
Η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου καλούν στις 10 το βράδυ στο σημείο της δολοφονίας όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του με ένα κερί σε σιωπηλή συγκέντρωση και την Κυριακή στις 19.00 στην έκταση «Καστράκι» (πλησίον ΗΣΑΠ Πειραιά, έναντι πύλης Ε2) όπου θα πραγματοποιηθεί το RAP MONSTERS FESTIVAL.

Δεν υπάρχουν σχόλια: