Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ....ΤΥΦΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Συνάντηση πραγματοποίησε με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πολιτικό του γραφείο στο Παγκράτι.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Το ραντεβού Μητσοτάκη-Καραμανλή έρχεται λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ στο «Σκάι”, μέσω της οποίας τόνισε, για ακόμα μία φορά, πως οι σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
«Έχω μία πολύ καλή σχέση και με τους δύο τέως πρωθυπουργούς, μάλλον 3 είναι για τη ακρίβεια. Με τον τρίτο, όπως καταλαβαίνετε, έχουμε μία άλλου είδους σχέση, αλλά και με τον κ. Σαμαρά και με τον κ. Καραμανλή έχουμε μία πολύ καλή προσωπική σχέση. Σέβομαι απόλυτα την άποψή τους. Την καταθέτουν πάντα σε εμένα κατ’ ιδίαν και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”, επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.
Η οδό Πειραιώς να σημειώνει τέλος, πως πρόκειται για μία από τις πολλές συζητήσεις που έχει ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: