Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ KERATI....ATTICA BANK !!!

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα "θαλασσοδάνεια" σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης έφτασε το πολυαναμενόμενο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για τα δάνεια της Τράπεζας Αττική σε ΜΜΕ. 
Το πολυσέλιδο, και κατα το μεγαλύτερο μέρος στα αγγλικά, κείμενο εστάλη απο την ΤτΕ ύστερα απο το σχετικο αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλου, απόφαση που ελήφθη κατα την διαρκεία της τελευταίας, και γεμάτης έντασης συνεδρίασης της Εξεταστικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πόρισμα θα "κλειδαμπαρωθει" στον ειδικό χώρο που φυλάσσεται το υπόλοιπο υλικό της Εξεταστικής, πρόσβαση θα έχουν μόνο τα μέλη της Επιτροπής χωρίς ωστόσο να μπορούν να πάρουν αντίγραφο ενώ δεν θα δοθεί αντίγραφο στα κόμματα.
Σημειώνεται ότι από την Τράπεζα της Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι "το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής παρεδόθη στον κ. Σωκράτη Φάμελλο, πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: