Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΣΟΚ ΜΕ ΝΤΟΠΕ ΑΘΛΗΤΕΣ....ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ RIO 2016 !!!

Ο πόλεμος της WADA με τους Ρώσους χάκερς, που έχουν υποκλέψει τους ιατρικούς φακέλους αθλητών συνεχίστηκε σήμερα με την δημοσιοποίηση νέων ονομάτων, που φέρονται να έχουν κάνει χρήση αναβολικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Οι Fancy Bears όπως είναι το όνομα των χάκερς, δημοσιοποίησε και νέα λίστα στην ιστοσελίδα, που διαθέτει με αθλητές, για τους οποίους υποστηρίζει, ότι έχουν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχοντας κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με την ανοχή της WADA.
DOPELIST1
(Η "λίστα" με τους αθλητές)

Μετά τα ονόματα της Σερένα Γουίλιαμς και της Σίμον Μπάιλς, στο φως ήρθαν τα στοιχεία για τον Βρεττανό Ολυμπιονίκη Μό Φάρα, τον Ισπανό τεννίστα Ράφα Ναδάλ, τον Γάλλο Χάλκινο Ολυμπιoνίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στα εμπόδια Ντιμίτρι Μπασκού, αλλά και πολλών άλλων αθλητών.
DOPELIST2
(Η "λίστα" με τους αθλητές)

Μάλιστα οι Ρώσοι χάκερ προειδοποιούν ότι δεν θα σταματήσουν: "είμαστε ανώνυμοι, είμαστε λεγεώνα, δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε, να μας περιμένετε" είναι τα λόγια τους στην κεντρική τους σελίδα.
nadaldope
(Ο ιατρικός φάκελος του Ναδάλ)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ δεν έχει διαψεύσει την "διαρροή"  (όπως και τις δύο προηγούμενες) και απλά έχει καταδικάσει την δημοσιοποίηση των στοιχείων, δίχως να έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το αν υπάρχει όντως συγκάλυψη ή είναι όλα σύμφωνα με τους κανόνες.
farahdope
(Ο ιατρικός φάκελος του Φάρα)

Μέχρι τώρα μόνον η Βένους Γουίλιαμς έχει αντιδράσει και έχει υποστηρίξει ότι τα φάρμακα, που φαίνονται στην πρώτη "διαρροή" ονομάτων, ήταν για ιατρικούς λόγους και απόλυτα νόμιμα με τους κανονισμούς.                                                              
Πηγή: Reuters / Ricardo Moraes

Δεν υπάρχουν σχόλια: