Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

S.O.S.ΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ....ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

Κείμενο διαμαρτυρίας προς τους Έλληνες βουλευτές

”Η ΕΥΑΘ κι η ΕΥΔΑΠ διαχειρίζονται ένα δημόσιο αγαθό – το νερό. Διαχειρίζονται και τη δημόσια υγιεινή – τα δίκτυα αποχέτευσης. Είναι επιχειρήσεις όχι απλώς εθνικής ασφάλειας, αλλά επιχειρήσεις που διασφαλίζουν την υγιεινή διαβίωση και εντέλει την επιβίωση» σημειώνει το κείμενο της πρωτοβουλίας.”
”Το Συμβούλιο της Επικρατείας με την ιστορική απόφαση 1906 του 2014 δεν άφησε περιθώρια παρανόησης: Αβεβαιότητα ως προς τη συνέχεια της παροχής προσιτών υπηρεσιών κοινής ωφελείας με αυτόν τον βαθμό αναγκαιότητας δεν συγχωρείται από το άρθρο 5 του Συντάγματος”
”Oι επιχειρήσεις ύδρευσης ανά την Ευρώπη “επιστρέφουν” με βαρύ οικονομικό κόστος στη δημόσια – δημοτική διαχείριση, γυρνώντας την πλάτη στους ιδιώτες. Κι από την άλλη, περίπου 2 εκατ. Ευρωπαίοι ψήφισαν κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού με την πρωτόγνωρη εκστρατεία Right to Water.”
”Το Υπερταμείο είναι ανεξάρτητο, πλήρως ελεγχόμενο από του δανειστές (δικαίωμα βέτο) και δεν ελέγχεται ούτε από την Βουλή των Ελλήνων» καταγγέλλει επίσης η πρωτοβουλία.”
Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: