Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΥΝΗ....ΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ !!! [ video ]

Ανακαλούνται οι άδειες τεσσάρων ΙΕΚ και ενός κολεγίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, οι ιδιοκτήτες οφείλουν να επιστρέψουν τα δίδακτρα στους μαθητές.
Συγκεκριμένα, η  Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ως επιβλέπουσα και αρμόδια αρχή για την αδειοδότηση των Ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και λόγω της απώλειας τουλάχιστον μίας εκ των σωρευτικών προϋποθέσεων αδειοδότησής τους, ανακάλεσε τις άδειες λειτουργίας στα παρακάτω ινστιτούτα και κολέγια:
1) Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με διακριτικό τίτλο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ» στην εταιρεία «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
2) MEDITERRANEAN COLLEGE στην εταιρεία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Ε.» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Εγνατία 2-4.
3) Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με το διακριτικό τίτλο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ» στην «ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με έδρα τον Πειραιά.
4) Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με τον διακριτικό τίτλο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ» στην «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
5) Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με το διακριτικό τίτλο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ» στην «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ» ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: