Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2016 ΕΙΝΑΙ !!!

Χωρίς να πλησιάσει τους βουλευτές, αλλά ραίνοντάς τους από τη θέση του, ολοκλήρωσε την τελετή αγιασμού στη Βουλή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος άφησε νωρίτερα σαφείς αιχμές, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. «Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε. Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος στον πρόεδρο της Βουλής,  συνιστώντας λιγότερες πικρίες, σύνεση και όχι βιαστικά βήματα.

 «Ευχόμαστε και σε εσάς και σε εμάς καλή δύναμη, πολλή φρόνηση και σύνεση σε ό,τι λέμε και ότι κάνουμε» είπε ο αρχιεπίσκοπος, μόλις ολοκλήρωσε την τελετή αγιασμού, ενώ δεν πλησίασε τα κοινοβουλευτικά έδρανα αλλά έρανε τους βουλευτές από τη θέση όπου βρισκόταν μαζί με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.
   Κατά την αποχώρηση της Ιεράς Συνόδου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαιρέτησε δια χειραψίας σχεδόν όλους τους Ιεράρχες ενώ με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία. Τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Ιεραρχίας είχε συνοδεύει στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: