Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ 4 ml ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ....Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ !!!

ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΣΤΑ 4.0 ml ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΟΙ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!

Με παράκρουση - παραισθήσεις - άνοια, νοσηλεύεται από νωρίς το μεσημέρι ο Θεόδωρος Πάγκαλος  ο οποίος το έριξε στην... ποίηση λόγω υψηλού ζακχάρου όπως αποκάλυψε ο....ενδοκρινολόγος του.
Ο Θ. Πάγκαλος προέβη σε ανάρτηση τριών διστίχων στο λογαριασμό του στο Twitter, "εμπλέκοντας" σε αυτά τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Μας πήρανε τον Τόμσεν λαλούμ λαλούμ λαλούμ. Την τρόικα μας πήραν ζουμ τριαλαρό. Σύριζα και Τσίπρας και ζήτω η δραχμή.
Χάνουμε τη Μέρκελ λαλούμ λαλούμ λαλούμ. Και τους "δωσιλόγους" τζουμ τριαλαρό. Πού είναι η καταστροφή μας; Σύριζα και Τσίπρας στην επιτροπή.
Μας σπρώχνουνε στο ΙΚΑ, λαλούμ λαλούμ λαλούμ, ένσημα να κολλάμε τζουμ τριαλαρό. Χάθηκε η εξουσία, Σύριζα και Τσίπρας σαν τον παλιό καιρό" έγραψε χαρακτηριστικά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.                                  

Συστράτευση υπό τον Μητσοτάκη για να πέσει ο Τσίπρας ζητά ο Πάγκαλος                                  Νωρίτερα με άρθρο του στην Καθημερινή, ο πρώην υπουργός, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς την επικίνδυνη για το πολίτευμα και υποστηρίζει ότι πρέπει να δημιουργηθεί τώρα «μια νέα εκλογική συμπαράταξη. Ένας «Εθνικός Δημοκρατικός Συναγερμός». Χρήζει δε, - εκ των πραγμάτων -, όπως λέει, ηγέτη αυτού του συνασπισμού τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: