Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ....ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑ'Ι'ΡΟΥ !!!

Κεκτημένη ταχύτητα αφισοκολλητών ή προσπάθεια των συνοδών του πρωθυπουργού να τον κάνουν να αισθανθεί άνετα σα να βρίσκεται στην Αθήνα; Ο,τι και από τα δύο να ισχύει, η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του κόμματός του έφθασε μέχρι την Αίγυπτο!
Εκπληκτοι οι τουρίστες από διάφορες χώρες που επισκέπτονταν τον αρχαιολογικό χώρο βλέποντας τις αφίσες του έλληνα πρωθυπουργού υπέθεταν ότι πρόκειται για κάποιον τοπικό καλλιτέχνη που επρόκειτο να τραγουδήσει το βράδυ της Πέμπτης σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί του Καΐρου.
Αυτές οι αφίσες πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα παράλίγο να προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο

Πηγές πάντως της αστυνομίας στο Κάιρο κάνουν λόγο για αφισοκολλητές από την Αθήνα που ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα ζητώντας τους να τους βοηθήσουν επειδή δεν προλάβαιναν να γεμίσουν την Αθήνα. Ομως οι Αιγύπτιοι στο Κάιρο κατάλαβαν λάθος και άρχισαν να κολλάνε αφίσες όπου έβλεπαν τον Αλέξη Τσίπρα – δηλαδή στον αρχαιολογικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: