Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ : ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ !!!

Σειρά νέων παρεμβάσεων στο Νότιο Πάρκο του παραλιακού μετώπου, δίπλα από το νέο λιμάνι, έχει ξεκινήσει η δημοτική Αρχή της Πάτρας, με στόχο να παραδώσει στους δημότες των νότιων συνοικιών της πόλης, ένα σύγχρονο χώρο αναψυχής και πολιτιστικών δράσεων.
Με ομόφωνη Απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών ΑΕ, αποφάσισε ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής, να συμβάλει με το ποσόν των 40.000,00€, στην προσπάθεια του Δήμου για κατασκευή στον ίδιο χώρο (νότιο πάρκο), παιδότοπου και παιδικής χαράς.
Η εν λόγω Απόφαση, αποτελεί έκφραση της δεδομένης βούλησης του ΟΛΠΑ ΑΕ να συμβάλλει, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στην διαμόρφωση και ανάδειξη του Νοτίου Πάρκου της Ακτής Δυμαίων σε θύλακα αναψυχής των πολιτών της πόλης μας.
Το ποσόν αυτό, λόγω δημοσιονομικών περιορισμών που διέπουν την λειτουργία του Οργανισμού, κατανεμημένο σε δυο ισόποσες δόσεις, θα βαρύνει τους Προϋπολογισμούς δαπανών ετών 2016-2017, και θα διατεθεί για την προμήθεια των οργάνων της παιδικής χαράς, και την εν γένει διαμόρφωση του παιδότοπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: