Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΝΕΟ ΘΙΑΣΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....Ο ΙΑΣΩΝ ΦΩΤΗΛΑΣ !!!

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε ότι ο βουλευτής Ιάσωνας Φωτήλας τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Συγκεκριμένα, ο Σ. Θεοδωράκης αναφέρει: "Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος".
Με την απόφαση του αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης πρόλαβε, όπως όλα δείχνουν, στην… στροφή τον Αχαιό, και μέχρι σήμερα βουλευτή του Ποταμιού.
Αιτία του διαζυγίου αποτέλεσε η επιμονή του πρώην πια βουλευτή του Ποταμιού να ζητεί συνεργασία του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία.
Το πρωί της Τρίτης ο κ. Φωτήλας είχε ανταλλαγή αιχμηρών ανακοινώσεων με τον γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου.
Κατόπιν τούτου, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η προσέγγιση του Ιάσoνα Φωτήλα με τη ΝΔ, καθώς ο ίδιος δείχνει να πιστεύει πολύ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και επιθυμεί να συνεργαστεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπό την καθοδήγησή του.


Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: