Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ....''ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ'' !!!

Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι αποφάσεις της δεν κρίνονται. Το ΣτΕ - με οριακή πλειοψηφία - έλαβε πριν από λίγο μια απόφαση που κρίνει - προσωρινά -  αντισυνταγματικό τον νόμο για την αδειοδότηση των καναλιών.
Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος Παππά ακυρώνεται μετά την ετυμηγορία του ΣτΕ να τον κρίνει αντισυνταγματικό με ψηφοφορία 14 - 11 και παρεμποδίζει έτσι τη ρύθμιση του εδώ και 27 χρόνια ασύδοτου τηλεοπτικού τοπίου. Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο, το οποίο:
* έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα,
* έκρινε συνταγματικό το «μαύρο» στην ΕΡΤ,
* έκρινε συνταγματικό το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία.
ΔΗΛΑΔΗ                           *
Έβγαλε συνταγματικό το πούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας σε Γερμανική κοινοπραξία.                                       *Την αντισυνταγματικότητα για τις μειώσεις των μισθών τους, την είχαν βγάλει σε προηγούμενη συνεδρίαση. Η σημερινή απόφαση του ΣτΕ οδηγεί τη χώρα στο προηγούμενο αντισυνταγματικό - σύμφωνα με τη δική του νομολογία - καθεστώς. ΔΗΛΑΔΗ, για τους Έλληνες ισχύει το Μνημόνιο αλλά για τους ολιγάρχες - καναλάρχες ισχύει το Σύνταγμα.
Δεν είδα να επιβάλλει το ΣτΕ άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ. Το άφησε φλου, όποτε, αν και οπόταν.
Έτσι στήριξε την επικρατούσα ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο.
Ανομία που έγινε δεκτή και παραδεκτή και από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.
Διότι προσήλθαν στον διαγωνισμό.
Αν είσαι νόμιμος γιατί να προσέλθεις σε διαγωνισμό για να αποκτήσεις νομιμότητα αφού την έχεις; Οι δικαστές επέβαλαν «αναδρομική νομιμότητα».
Το ΣτΕ έχει ήδη χάσει την εκτίμηση του στην κοινωνία, από τη στιγμή που ψήφισε πως τα Μνημόνια είναι συνταγματικά.
Η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το γεγονός ότι οι Έλληνες δικαστές νομιμοποίησαν καθεστώς αποικιοκρατίας και συνθήκες κατοχής στη χώρα.
Η απόφαση για τις άδειες είναι παρανυχίδα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: