Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ (ΦΡΑΝΚ)....ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου.
Η Α. Ασημακοπούλου σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και την εξέταση της συνταγματικότητας του σχετικού νόμου από το ΣτΕ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η στάση της κυβέρνησης είναι «αντιθεσμική, αντιδημοκρατική εκτροπή κορυφαίου μεγέθους που θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να τους θέσει σε μια εγρήγορση, μέχρι και για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος». 

Η Α. Ασημακοπούλου σημείωσε ότι «είδαμε πρωτοφανή παρέμβαση και παρακρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΣτΕ» και σε αποστροφή του λόγους της τόνισε ότι «όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές… Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν».
Οι χυδαιότητες αυτές, που απορρέουν από την ανιστόρητη “θεωρία των δύο άκρων”, αποτελούν ευθεία παρέμβαση στο θεσμό της Δικαιοσύνης εν όψει της επικείμενης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες».
Αλήθεια ο....''επικεφαλής'' της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αποδοκιμάζει τις δηλώσεις της βουλευτή του κόμματος του ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: