Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Μ. !!!

Στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα πουντιάσματος διακομίστηκε χθες το απόγευμα ένας 25χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες βγήκε από το σπίτι χωρίς να φορέσει ζακέτα. Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, ο νεαρός φέρεται να εγκατέλειψε χθες το απόγευμα το πατρικό του προκειμένου να συναντηθεί με φίλους, ξεχνώντας όμως να πάρει μαζί του κάτι πιο βαρύ, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να συμβεί το μοιραίο.
Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η μητέρα του 25χρονου, η οποία απαρηγόρητη μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο όπου ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

«Δεν ήταν από κείνα τα παιδιά που φεύγουν χωρίς ζακέτα. Πάντα έριχνε κάτι πάνω του, ένα ψιλό πουλοβεράκι, ένα αντιανεμικό, ακόμα και χωρίς να του το θυμίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.»
Ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό εξέδωσε και η Έ.νωση Ε.λληνίδων Μ.ανάδων στην οποία αναφέρει: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτές τις μέρες λόγω της εναλλαγής του καιρού θερίζουν τα κρυολογήματα, σέρνονται πολλές ιώσεις και το πούντιασμα καραδοκεί. Υπενθυμίζουμε ότι η ζακέτα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για να μη θρηνούμε θύματα κάθε χρόνο τέτοια εποχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: