Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ : ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ !!!

Νέες πληροφορίες δίνει στο φως της δημοσιότητας η γαλλική αστυνομία σχετικά με την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι με θύμα την Κίμ Καρντάσιαν  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας άνω των 10 εκατ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου και ενός γαμήλιου δαχτυλιδιού αξίας 4,5 εκατ... Η σημαντικότερη ζημιά που υπέστη όμως η διάσημη διαδικτυακή persona κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι καθώς μαζί με τα άλλα πολύτιμα αντικείμενα, οι μασκοφόροι αφαίρεσαν και τα κομμάτια σιλικόνης από τα οπίσθιά της. Αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν, έξω από το αστυνομικό τμήμα, χωρίς το κυριότερο χαρακτηριστικό της
Συντετριμμένη, χωρίς το σήμα κατατεθέν της προσωπικότητάς της, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα του Παρισιού προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή και να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.
Λίγες ώρες πριν η διάσημη τηλεπερσόνα είχε πέσει θύμα ληστείας, καθώς δύο μασκοφόροι εισέβαλαν στο δωμάτιο όπου διέμενε στη γαλλική πρωτεύουσα και αφού την έδεσαν της αφαίρεσαν ό,τι πολυτιμότερο είχε επάνω της.
Μέχρι να αντικαταστήσει τα επιθέματα που της έκλεψαν η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε από τους φωτογράφους να σεβαστούν τον «ακρωτηριασμό» της ενώ όπως φρόντισε να ενημερώσει τους αναρίθμητους θαυμαστές της για λίγο θα περπατά τοίχο-τοίχο και θα αποφεύγει να βγάζει selfies τα οπίσθιά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: