Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΡΟ(Σ)....ΜΕΝΟ(Σ) ΜΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, τους ισχυρισμούς του προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, στη χθεσινή συζήτηση που έγινε στη Βουλή, σύμφωνα με τους οποίους, ο Δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και την τοποθέτηση 240 κλιματιστικών, στον χώρο του Κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών Λέρου.
Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας.
«Με αφορμή την τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Βουλής, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, του αρχηγού του κόμματος "Ποτάμι", ότι πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο Ξενοδόχων Λέρου, πως ο Δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και τοποθέτηση 240 κλιματιστικών στο χώρο του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων Μεταναστών Λέρου, προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λέρου δεν έχει καταβάλλει κανένα ποσό για αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικών στο εν λόγω Κέντρο Υποδοχής. Ο δε βιολογικός καθαρισμός, ύστερα από εργασίες που έγιναν, λειτουργεί κανονικά, χωρίς καμία δαπάνη του Δήμου» αναφέρει ο δήμαρχος Λέρου. 
Ο δήμαρχος της Λέρου, παρακαλεί τον επικεφαλής του Ποταμιού, «να ελέγχει και να διασταυρώνει τις πληροφορίες που δέχεται, ως έγκριτος δημοσιογράφος και μετά να τις παρουσιάζει στο ναό της δημοκρατίας, που είναι η Βουλή των Ελλήνων» και προσθέτει: «Ο δε πληροφοριοδότης πρόεδρος των ξενοδόχων, καλό θα είναι να είναι καλύτερα ενημερωμένος ως πρόεδρος και ως εργολάβος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: