Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ !!!

Ολική ανατροπή στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα από τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το προεδρικό αεροσκάφος Αir Force One  θα φθάσει στην Αθήνα συνοδευόμενο από 20 ελληνικά F16 με ειδικές οδηγίες του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου.
Θα είναι μια υποδοχή υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει.Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΕΣ
Ο Μπαράκ Ομπάμα θα απευθύνει διάγγελμα στους Ελληνες αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες από την Πνύκα με φόντο τη Ακρόπολη. Eνώ θα ζητήσει  κούρεμα του χρέους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΕΣ
Στο διάγγελμα θα κάνει αναφορά στην Ελλάδα ως γεννέτειρα της Δημοκρατίας, θα ανακοινώσει Αμερικανική Βοήθεια στην Ελλάδα με νέο Σχέδιο Μάρσαλ και θα αποκαλέσει την Ελλάδα 51η Πολιτεία των ΗΠΑ!
Η 50η είναι η Χαβάη. Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΕΣΚαμία έκπληξη χαρακτήρισαν οι κριτικοί την νέα μεταμφίεση του Πάνου Καμμένου με την οποία σχεδιάζει να υποδεχθεί τον αμερικανό πρόεδρο και να τον συνοδεύσει στην Πνύκα όπου θα πανηγυρίσει την ανάδειξη της Ελλάδας σε 51η Πολιτεία των ΗΠΑ.Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣΟ Πάνος Καμμένος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διένειμε του ΥΠΕΘΑ επέλεξε να φορέσει τον εμβληματικό χιτώνα του Αγάλματος της Ελευθερίας σε τόνους βεραμάν - πετρόλ ενώ οι πτυχώσεις δίνουν έναν αέρινο τόνο που ταιριάζει με το πνεύμα της επίσκεψης.Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΕΣ

Ο λόγος που κλήθηκαν να παρευρεθούν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν για να συνηθίσουν την εικόνα του υπουργού ώστε να μη γελάσουν όταν τον δουν ξαφνικά μπροστά τους και χαλάσουν την ατμόσφαιρα της τελετής.Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μου εισαι καλα Πατρινακι....μου εφτιαξες το κεφι!! Σ'ευχαριστω!! Δηλαδη δεν θα φορεσει τις γνωστες στολες των διαφορων σωματων,ναυτικου αεροποριας πεζικου,και θα βαλει χιτωνα;Ουαου!!Βεβαια...σαν χιτωνας...εχει ενα εκτοπισμα βρε παιδι μου....δεν βεριεσαι ομως! Ο υπουργος μας εχει δυο!Ολα καλα!! Αντε να υποδεχθουμε και τον Ομπαμια!!Και καλο σου ΣΚ!

Υ.Γ Με την αλλαγη της φωτογραφιας σου,ξερεις με τα μαχητικα...κατι θελεις να μας πεις;