Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !!!

Έντονα ενοχλημένος φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ρητορική του Αντιπροέδρου του, ο οποίος δρα το τελευταίο διάστημα εκτός ελέγχου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδιέξοδο των επιλογών του, καθώς από τη μία επιχειρεί να κάνει άνοιγμα στο κέντρο και από την άλλη η άνευ προηγουμένου γλώσσα που υιοθετεί ο Αντιπρόεδρός του αποτελεί ντε φάκτο ακύρωση του επιχειρούμενου «λίφτινγκ» της ΝΔ.
Τόσο η στάση Γεωργιάδη, όσο και η μνημειώδους ανακρίβειας επίκληση του Χίτλερ από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, καθώς και το διαρκές φλερτ με ακροδεξιά ρητορική από τον Μάκη Βορίδη που πρόσφατα είχε σπεύσει να καλύψει πλήρως τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ενώ η ΝΔ τηρούσε αποστάσεις ασφαλείας, μόνο ως τυχαία δεν εκλαμβάνονται στο Μοσχάτο.
Αντιθέτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι αποτελούν σαφή «μηνύματα» του σκληρού δεξιού κομματιού του κόμματος, με κοινές αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά, πως δεν θα δεχθεί την εκπαραθύρωσή του στο βωμό της «στροφής» που θέλει να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλοι δε, προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και εκλαμβάνουν τα μηνύματα αυτά ως «υπενθύμιση» στον πρόεδρο της ΝΔ για το ποιος τον έφερε στο τιμόνι του κόμματος και ποιος πρέπει να ερωτάται για την εκάστοτε ατζέντα. Εκεί αποδίδουν και την εκκωφαντική σιωπή στις επίσημες αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας που μονάχα ως αποδοχή μπορεί να εκληφθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: