Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ....''ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ'' !!!

Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα. Την περασμένη Τετάρτη, δεκάδες Ειρηνοδικεία σε όλη τη χώρα πλημμύρισαν με αγωνιζόμενους πολίτες οι οποίοι υπερασπίζονται τη λαϊκή περιουσία από τους τραπεζίτες, το κράτος και τα κυκλώματα των κορακιών.
Μαζί με την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, κλιμακώνεται και η κρατική καταστολή της παραδομένης νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η μαζική λαϊκή συμμετοχή στον αγώνα των Ειρηνοδικείων, έχει προκαλέσει πανικό στο Μαξίμου, το οποίο εκτός από χρήση ωμής βίας φτάνει σε σημείο να αυτογελοιοποιείται εκδίδοντας ανακοινώσεις  με τις οποίες ισχυρίζεται ότι η πρώτη κατοικία δεν διατρέχει κίνδυνο και ότι οι μόνοι πλειστηριασμοί που διεξάγονται στα Ειρηνοδικεία αφορούν σε βίλες πλουσίων στην Εκάλη.
Το ρόλο του καθοδηγητή σε αυτήν την επιχειρούμενη πολιτική δίωξη, αναλαμβάνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος σε ένα δισέλιδο φιλοτραπεζιτικό παραλήρημα, χαρακτηρίζει ειρωνικά τους πολίτες που αγωνίζονται για την προστασία της λαϊκής περιουσίας ως “αυτόκλητους υπερασπιστές του νόμου και των συμφερόντων των οφειλετών” και ως “ηρακλείς του νόμου”.  Ο συμβολαιογραφικός σύλλογος δεν αρκείται στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους αγωνιζόμενους πολίτες. Καλεί τις δυνάμεις καταστολής, να σκληρύνουν τη στάση τους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διενέργεια των πλειστηριασμών.
Ήρθε η ώρα ο καθένας και η καθεμία από εμάς να επιλέξει στρατόπεδο. Ή με τους πολλούς που έχουν το δίκιο ή με τους λίγους που το επιβουλεύονται. Καλούμε όλους τους πολίτες να στρατευθούν στον μεγάλο αγώνα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς δίνοντας το παρόν κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Θα νικήσουμε!
Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, 7-10-16

Δεν υπάρχουν σχόλια: