Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ !!!

Στην διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος -και πρώην υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά- Γιάννης Στουρνάρας, είπε «ότι πήγε ο Βαρουφάκης στον Ντράγκι και του είπε ότι είναι υπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας».
«Μπήκε μέσα ο Βαρουφάκης και είπε ότι ‘είμαι υπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας’. Για όνομα του Θεού.» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιάννης Στουρνάρας είναι έξαλλος που ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πει στον Ντράγκι πως είναι υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας.
Η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010 και το 2015 που συναντήθηκαν ο Βαρουφάκης με τον Ντράγκι συνέχιζε να είναι χρεοκοπημένη, όπως συνεχίζει και σήμερα, και θα συνεχίζει για πολλά χρόνια, αν οι Έλληνες δεν αντιδράσουν.
Ο Βαρουφάκης δεν είπε στον Ντράγκι κάτι που δεν ήξερε. Του είπε κάτι που ήξερε, για να του δώσει μάλλον να αντιληφθεί πως δεν έχει νόημα να υποκρίνονται.Πάρα πολλοί Έλληνες -μάλλον η πλειοψηφία- συμπεριφέρονται σαν η Ελλάδα να μην έχει χρεοκοπήσει εδώ και έξι χρόνια.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, υπάρχουν δυο πρόσωπα που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και οι Έλληνες όφειλαν να τα προστατεύσουν και να τα ενισχύσουν: ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: