Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ....ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΡΕΙ !!! [ video ]


Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει μια και καλή την αντιφατική συμπάθειά που νιώθει για μια γυναίκα που είναι συνώνυμο της «καριέρας» είναι ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μαξίμου.

Η αγάπη και η εκτίμηση που αισθάνεται ο Νίκος Καρανίκας για την Ελένη Μενεγάκη έχει χαρακτηρίσει τη δημόσια παρουσία του και τον έχει εκθέσει πολλές φορές. Γι’ αυτό και ύστερα από τις επίμονες προτροπές των προϊσταμένων του στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε να συμβουλευτεί έναν ειδικό.
Και επειδή ο πρωθυπουργικός σύμβουλος θέλει να κρατήσει τη θέση του, υπέκυψε και σε αυτό το «πρέπει». Οπως έκανε και για το ντύσιμό του ή για το ωράριό του που πλέον δεν του επιτρέπει να την παρακολουθεί τακτικά, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στη μη συνέντευξη στο περιοδικό DownTown.
Το πρόβλημα στη σχέση Καρανίκα – Μενεγάκη, σύμφωνα με τους ειδικούς εντοπίζεται σε δύο σημεία: πρώτον η Ελένη Μενεγάκη κάνει καριέρα και αυτό είναι αντίθετο όχι μόνο με τις βασικές αξίες και τις αρχές του ίδιου του Νίκου Καρανίκα ο οποίος πιστεύει ότι η καριέρα είναι χολέρα αλλά και με ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με την έννοια της «αριστείας». Αρα και με την πρωτιά στα νούμερα.
Δεύτερον – και ίσως σημαντικότερο: η Ελένη Μενεγάκη, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη δεν βρίζει κανέναν. Αντίθετα είναι πάντα θετική και ευγενική. Ερχεται δηλαδή σε πλήρη αντίθεση με την επικοινωνιακή στρατηγική που σχεδιάζει ο Νίκος Καρανίκας. Μια στρατηγική που βασίζεται στην κατά μέτωπο επίθεση, στον διχασμό και στην υποτίμηση του αντιπάλου. Οπότε υπάρχουν φόβοι ότι και ο σύμβουλος αργά ή γρήγορα θα υιοθετούσε την καταστροφική αυτή αντίληψη της Ελένης χαντακώνοντας ολόκληρο το κόμμα και τη στρατηγική του.
Εξάλλου τώρα που η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στον Alpha δηλαδή σε ένα κανάλι που «πολεμάει» την κυβέρνηση και μάλιστα φιλοξενεί στην εκπομπή της και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος επιτίθεται ακόμα και στον «δρακογεννημένο» Νίκο Παππά (να σε τέτοια άκρα έχει φτάσει…) είναι αδύνατο για τον Νίκο Καρανίκα να συνεχίσει να την συμπαθεί.
Με άλλα λόγια η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. Οπως τόσες και τόσες άλλες σχέσεις που έγραψαν ιστορία για το πόσο αταίριαστες και ενάντια στην αποδοχή της κοινωνίας ήταν. Οπότε ο Νίκος Καρανίκας έδωσε τον λόγο στην επιστήμη προτιμώντας να θυσιάσει την αγάπη του για την καριέρα. Αλλά γι αυτή του την επιλογή θα αρχίσει ψυχανάλυση μόλις ολοκληρώσει πρώτα την τωρινή.                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: