Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ !!!

Περίοδο παρακμής και σήψης διανύει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο πρόεδρός της Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατηγορεί ευθέως το Βέλγιο για τη στάση της Βαλονίας που καθυστέρησε την υπογραφή της συμφωνίας με τον Καναδά (CETA).

Ο Γερμανός Επίτροπος Γκίντερ Εντινγκερ ανακάλυψε ότι για όλα φταίνε οι «κομμουνιστές» ηγέτες των Βαλόνων και προκαλεί με ξενόφοβες και ομοφοβικές δηλώσεις, αλλά αναβαθμίζεται στη θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, αναλαμβάνοντας το επιθυμητό από το Βερολίνο κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού,
διαδεχόμενος τη Βουλγάρα επίτροπο Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, η οποία «την κάνει με μικρά πηδηματάκια» για να αναλάβει υψηλή θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα, αφήνοντας σκιές για το πολιτικό παρελθόν της.
Αλλά ο Γ. Εντινγκερ δεν περιορίστηκε στο κυνήγι των κομμουνιστών. Τα έβαλε και με τους Κινέζους και τους ομοφυλόφιλους.

Σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Αμβούργο χαρακτήρισε τους Κινέζους «σχιστομάτηδες» και ως καλός Χριστιανοδημοκράτης κατακεραύνωσε τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων που σύννομα πρόκειται να «επιβληθεί» στη Γερμανία.
Και ο πρώην πρόεδρος Μανούελ Μπαρόζο μπορεί ελεύθερα να δουλέψει στην τράπεζα Goldman Sachs, δεδομένου ότι η «ανεξάρτητη» επιτροπή ηθικής αποφάνθηκε πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό και ο Πορτογάλος δεν παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας, παρά την κατακραυγή που προκάλεσε σε όλη την Ευρώπη η πρόσληψή του στην GS...

Δεν υπάρχουν σχόλια: