Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΛΟΒΕΡΔΟΥ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο το βράδυ, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και των Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Λοβέρδου και Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος αμφισβητεί πλέον ευθέως την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εθνική στρατηγική.
«Είστε ανέντιμοι, ορτινάτσες του εκάστοτε Προέδρου» τους είπε, μεταξύ άλλων- και σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο Ευ. Βενιζέλος.
«Τι να σου πω τώρα. Δεν έχω να σου πω τίποτε» φέρεται να του απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Πρόσεξε να μην κάνεις αυτά που σου έκανε ο Παπανδρέου» φέρεται να απάντησε με τη σειρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος προφανώς στη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό και γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Αντιπαράθεση όμως είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη Φώφη Γεννηματά. «Δεν μπορεί να μην ενημερώθηκες ότι διαφωνούσα. Θα έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο, το κινητό μου είναι ανοικτό», είπε στην πρόεδρο του κόμματος ο Ευ. Βενιζέλος.
«Και το δικό μου είναι ανοικτό και θα μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο. Η σωστή σειρά, Βαγγέλη, είναι να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο και όχι εγώ εσένα» απάντησε η Φώφη Γεννηματά.                                                
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: