Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ....ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!

Η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, στήνονται κάλπες αυτή τη στιγμή, γίνονται συζητήσεις για οικουμενική, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9 fm.
Υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα αυτή τη στιγμή; Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά υπάρχει κάτι που μπορεί να βασίζεται ο άλλος, υπάρχει μία κυβέρνηση σοβαρή;, διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι ?αν γίνουν εκλογές, θα βγει πρώτος ο Μητσοτάκης - ας όψεται η Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη, να έχει πενήντα έδρες ο Μητσοτάκης δώρο. Αν θριαμβεύσει θα το οφείλει στη Γεννηματά, γι' αυτό πρέπει να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές από τον δημοκρατικό κόσμο γι' αυτό που έκανε πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά στην ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Καρρά, ο κ. Λεβέντης τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα του, γιατί είναι με λίστα και γιατί δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, όταν τον έβαλα.
Όταν έλθει η ώρα των εκλογών, που είναι πολύ γρήγορα, και δω τον Καρρά στη ΝΔ, εμένα πια δε θα μου φταίει ο Καρράς ο Καρράς απλά είναι αχάριστος, είναι μνημείο αχαριστίας, σημείωσε και πρόσθεσε: Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς. Μπροστά μου είναι ο Μητσοτάκης. Την ημέρα που θα τον βάλουν στη ΝΔ τον Καρρά, ο Μητσοτάκης θα πληρώσει πανάκριβα για τον Λεβέντη. Γράψτε το καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: