Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ TWITTER....ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ !!!

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και στα θεμέλια της Δημοκρατίας έχει βάλει η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το Facebook και το Twitter, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυβέρνηση φοβάται πως τα σχόλια των χρηστών του Facebook και του Twitter θα μπορούσαν να πλήξουν τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ενώ υπήρχε ο κίνδυνος τρομοκρατικές ομάδες να επικοινωνούσαν με προσωπικά μηνύματα στα social media, για να οργανώσουν τα χτυπήματά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Νίκο Παππά να κατεβάσει τους διακόπτες του Facebook και του Twitter αλλά αυτός δεν ήξερε πού είναι οι διακόπτες και φώναξαν έναν ηλεκτρολόγο για να τους βρει.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του πως δεν πρέπει να γραφτούν προσβλητικά σχόλια για τις ΗΠΑ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τώρα που είναι έτοιμος να κάνει μια δήλωση για το χρέος, ώστε να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.
Η απαγόρευση πρόσβασης στο Facebook και στο Twitter έρχεται αμέσως μετά την απαγόρευση των διαδηλώσεων, που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλο τον κόσμο γιατί είναι κάπως δύσκολο να εξηγηθεί το ότι οι Αμερικανοί διαδηλώνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά του Τραμπ αλλά οι Έλληνες απαγορεύεται να διαδηλώσουν κατά του Ομπάμα στην Αθήνα.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν βγει στους δρόμους με τα κινητά στα χέρια και ζητούν να επανέλθουν το Facebook και το Twitter, για να συνεχιστεί η επανάσταση και το κωλοβάρεμα.
Οι διαδηλωτές είναι έξαλλοι και απειλούν να μην πληρώσουν την μεθεπόμενη δόση του ΕΝΦΙΑ.
Παράλληλα, χιλιάδες Έλληνες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία με στερητικό σύνδρομο Facebook, και οι γιατροί τους έχουν στην εντατική διασωληνωμένους στο YouTube.
Δεν είναι και λίγοι οι Έλληνες που σκέφτηκαν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας αλλά τελικά δεν την έκαναν γιατί δεν θα μπορούσαν να το ανεβάσουν στο Facebook, και θα πέθαιναν τζάμπα, αφού δεν θα έπαιρναν ούτε ένα like.
Η κυβέρνηση προτρέπει τους χρήστες του Facebook και του Twitter να κυνηγούν Pokemon μέχρι να φύγει ο Ομπάμα, ενώ τους καλεί να κάνουν αντίσταση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, παρακολουθώντας τα κανάλια των ολιγαρχών, και τους προτρέπει να φωνάζουν αντιαμερικανικά συνθήματα μπροστά στην τηλεόραση.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στο Instagram που είναι το τελευταίο προπύργιο της Δημοκρατίας.
Η Δημοκρατία θα νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: