Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ....ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Καλούμενος να απολογηθεί για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάει η Ν.Δ. ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Θανάσης Σκορδάς, σκόρπισε αύθονο γέλιο με μία πραγματικά... "αποστομωτική" απάντηση.

"Η ΝΔ θα σώζονταν... αν μπορούσε να τυπώσει και να πουλήσει μπρελόκ
όπως κάνει το Ευρωπαϊκού Λαΐκού Κόμματος", δήλωσε ο Θανάσης Σκορδάς, βγάζοντας από την τσέπη του ένα... μπρελόκ του ΕΛΚ!
Πρότεινε δε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, προκειμένου να επιτρέπεται η ιδιωτική επιχορήγηση, ώστε "τα χρήματα που οφείλονται στις τράπεζες να μπορούν να αποπληρωθούν".

Τόνισε ακόμη πως "η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλος ύψος δανεισμού για λόγους ιστορικότητας και μαζικότητας"... Υπενθυμίζεται πως ακόμα και αν η ΝΔ έδινε το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται  (1,7 εκατ. ευρώ), δεν θα μπορούσε να αποπληρώσει τα δάνειά της, που ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ, ούτε σε 132 χρόνια ενώ αν δίνει το 60% της τακτικής χρηματοδότησης, όπως προβλέπει η νομοθεσία, χρειάζονται 247 περίπου χρόνια για να αποπληρώσει τα δάνειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: