Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ !!! [ video ]

Ενα μετά το άλλο έρχονται πλέον στο φως τα αδιάσειστα ντοκουμέντα για τις ελληνικές ρίζες του Ντόναλντ Τραμπ, δημιουργώντας μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων που ούτε καν ο πιο ισχυρός άνδρας του πλανήτη δεν μπορεί να διαψεύσει.
Σύμφωνα λοιπόν με το site της Καρδίτσας που έφερε στο φως αυτή την συγκλονιστική ιστορία που έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στην ελληνική ψυχή, ο προπάππους του Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο ήταν βέρος Έλληνας αλλά ήταν κι ένα από τα 40 παλληκάρια από την Καρδίτσα που πήγαιναν να πατήσουν την Τριπολιτσά.

Μάλιστα αυτή τη φορά έρχονται στο φως και τα δεδομένα της ιστορικής έρευνας. Συγκεκριμένα στην υδατογραφία του Θάνου Βασιλάκη «Έλληνες Αγωνιστές του ’21» που είναι εμπνευσμένη από τη Μάχη της Τριπολιτσάς στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ένας αγωνιστ’ής που μοιάζει ανατριχιαστικά με τον εκκεντρικό έλληνα επιχειρηματία και Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Οπως σημειώνεται στο δημοσίευμα πρόκειται για τον Εμμανουήλ Τραμπαρίφα, που αργότερα έμεινε στο πάνθεον των ηρώων της λαϊκής μουσικής καθώς έβαζε συστηματικά την «διπλή ταρίφα», ξεκινώντας έτσι, κούρσα με την κούρσα την οικονομική αυτοκρατορία της οικογένειας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο. Τηρεί σιγήν ιχθύος,  αποδεικνύοντας έτσι ότι οι αποκαλύψεις είναι αληθινές αφού αν δεν ήταν θα είχαν ήδη διαψευστεί. Αλήθεια ή ψέματα, αξίζει να διαβάσει κανείς αυτό το δημοσίευμα - ακόμη κι αν είναι στη σφαίρα της φαντασιας -που θέλει τον πλανητάρχη Τραμπ Έλληνα. Διάβασέ το εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: