Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ''WASHINGTON GROUP'' ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας, μαζί με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ θα συναντηθούν στο Βερολίνο την Παρασκευή με αξιωματούχους του ΔΝΤ για να συζητήσουν σχετικά με την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα της συνάντησης αναμένεται να συμπεριληφθούν τα ζητήματα της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους, καθώς και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων που απαιτούνται από την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ έχει θέσει ως προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα - αλλά και για την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους την οποία θα συντάξει - «εδώ και τώρα» δεσμεύσεις από τους Ευρωπαίους πιστωτές της χώρας για ουσιαστική ρύθμιση του δημοσίου χρέους. Η σύσκεψη της Παρασκευής στο Βερολίνο στο πλαίσιο του Washington Group, δεν είναι έκτακτη και σε αυτή θα συζητηθούν οικονομικά θέματα της Ευρωζώνης και είναι λογικό να συζητηθεί και το ελληνικό χρέος.
Αυτό ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας για έκτακτη συνάντηση υπουργών Οικονομικών στο Βερολίνο, την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: