Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12 ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης προ-εορταστικής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς παρουσίασε στους βουλευτές και στα στελέχη του κόμματος μια νέα επικοινωνιακή ιδέα προκειμένου να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις περιφέρειές τους χωρίς το άγχος ότι θα τους αποδοκιμάσουν ή θα τους προπηλακίσουν.
Και όλα αυτά χάρη σε μια εξαιρετικά έξυπνη επινόηση, εμπνευσμένη από την εθνική μας παράδοση και συγκεκριμένα από την μέθοδο της παραγγελιάς στα πανηγύρια. Μόνο που αυτή τη φορά αντί για τους μουσικούς το χαρτονόμισμα θα κολλήσει στο μέτωπο των συνταξιούχων. Προφανώς η κυβέρνηση οδηγήθηκε στη λύση των χαρτονομισμάτων-πουρμπουάρ καθώς μετά την ψηφοφορία για το έκτακτο επίδομα διαπίστωσε ότι δεν προλαβαίνει να μοιράσει δίκαια τα χρήματα. Και εξάλλου δεν υπάρχει λόγος αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς κατά τη συνεδρίαση τα χρήματα δεν δίνονται από ευαισθησία για τους συνταξιούχους αλλά γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάνε οι βουλευτές στα χωριά τους ήσυχοι.

Γι’ αυτό άλλωστε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε πώς θα πάνε εκείνοι στα χωριά τους χωρίς να έχουν ψηφίσει υπέρ του επιδόματος που εξαγοράζει» τους οπαδούς και τους μετατρέπει από αγανακτισμένους σε οπαδούς ξανά.
«Δείτε το σαν αμυντικό μηχανισμό» είπε στους βουλευτές ο Νίκος Παππάς. «Κάθε φορά που κάποιος θα έρχεται να σας κάνει παράπονο για τους φόρους θα βγάζετε την ειδική ταινία, θα του το κολλάτε στο μέτωπο και θα ξαναγίνεται αριστερός, ξεχνώντας αυτά που κάναμε. Η μισή ντροπή δική μας και η μισή δική τους», συμπλήρωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: