Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ....Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ !!!

«Μα ο Κάστρο ήταν 50 χρόνια δικτάτορας και μετά παρέδωσε την εξουσία στον αδερφό του», λέει ο φιλελές της χώρας που:
Πρώην Πρωθυπουργός, ο γιος του υποψήφιος πρωθυπουργός, η κόρη του πρώην πρόεδρος κόμματος και η οικογένειά τους ζουν από δημόσια αξιώματα κοντά έναν αιώνα.
Η ίδια οικογένεια φέσωσε με 720.000 ευρώ δάνειο τον Έλληνα φορολογούμενο… έτσι, γιατί μπορούν!
Τα τζάκια και η οικογενειοκρατία είναι βασική προϋπόθεση πολιτικής ανέλιξης στα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο επί 40 χρόνια
Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει ευχαριστήριες επιστολές από το δικτάτορα Παττακό και ο Τομεάρχης δημοσίας τάξεως και δικαιοσύνης, Μάκης Βορίδης, ήταν Γενικός Γραμματέας της νεολαίας του κόμματος (ΕΠΕΝ) που ίδρυσε από τη φυλακή ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.
Μιλάνε δηλαδή αυτοί που δεν έχουν κατέβει μια φορά στο δρόμο για να διεκδικήσουν εργασιακά δικαιώματα, αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα, οι υπάλληλοι των πολυεθνικών και των νταβατζήδων… Αυτοί που είναι υπέρ των ομαδικών απολύσεων. Δε με πιστεύετε; Ρωτήστε τον Άδωνη, το Βορίδη, το Βαρβιτσιώτη, το Χατζιδάκη και τον αδερφό της Ντόρας.
Πρέπει πάντως να αναγνωρίσω στον Άδωνη, πως ενώ διάφοροι ακραίοι νεοφιλελέδες μπορεί προ κρίσης να ήταν φαινομενικά φυσιολογικοί, ο ίδιος παραμένει ο εαυτός του, διαχρονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: