Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η....''ΡΟΔΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

Σε φιάσκο καταλήγει η ιστορία με τη Ρόδα του Συντάγματος που δεν γύρισε ποτέ. Πριν λίγο ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε την απομάκρυνση της κατασκευής από το Σύνταγμα. Στην υπόθεση παρενέβη και εισαγγελέας.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, υπέβαλε την παραίτησή του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το φιάσκο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν επέτρεψε να λειτουργήσει η Ρόδα μέχρι να γνωμοδοτήσουν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την ασφάλειά της, δεχόμενος σχετική κριτική για την καθυστέρηση στις διαδικασίες. Τελικά ο Δήμος ζήτησε την οριστική απομάκρυνση της Ρόδας από την πλατεία: 
«Ακολουθώντας την αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεαμάτων, ο Δήμος Αθηναίων απορρίπτει το αίτημα της επιχείρησης που διαχειρίζεται τη Ρόδα Παρατήρησης στην πλατεία Συντάγματος να παραταθεί η παραμονή της έως ότου προσκομιστούν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία. Ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της κατασκευής». tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: