Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ....ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑ'Ι'ΩΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!


Από τις πρώτες πρωινές ώρες συνεργεία της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μια επίδειξη ετοιμότητας απέναντι στην ιστορικά πρωτοφανή κακοκαιρία ρίχνουν το γνωστό trendy αλάτι με τις ευεργετικές ιδιότητες.

Με την τελευταία λέξη της μόδας στο αλάτισμα απαντούν οι υπεύθυνοι των δήμων της βόρειας Αττικής στην επέλαση της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που παρά λίγο να παραλύσει ολόκληρη τη χώρα και να την παγιδεύσει σε λευκό κλοιό.
Ο αρμόδιοι φρόντισαν να ρίξουν το περίφημο αλάτι Ιμαλαΐων με τις γνωστές θρεπτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες στους δρόμους.
 Ομως αυτή τη φορά δεν έμειναν μόνο εκεί: επέκτειναν τη ρίψη αλατιού και στις χιονόμπαλες όσων θέλησαν να βγουν έξω για να διασκεδάσουν. Οπως διευκρίνισαν οι ίδιοι οι δήμαρχοι στους απεσταλμένους των καναλιών, που από το πρωί χτενίζουν την Αττική προκειμένου να μεταδώσουν με ακρίβεια χιλιοστού την διάμετρο των νιφάδων, το συγκεκριμένο αλάτι κάνει τις χιονόμπαλες να μην γλιστρούν πάνω στα σώματα όσων εμπλέκονται χιονοπόλεμο, βελτιώνοντας έτσι την απόλαυση του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: