Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΑΡΗ....ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!

Αποκλειστικά στα αρχαία ελληνικά θα κάνει δηλώσεις από εδώ και στο εξής ο υφυπουργός Παιδείας μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το μέγαρο Μαξίμου.

Η απόφαση του πρωθυπουργού λήφθηκε μετά από δηλώσεις του κ. Ζουράρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στις οποίες φέρεται να υποστήριξε την παράδοση ορισμένων ελληνικών νησιών στην Τουρκία.
Η δήλωση του υφυπουργού προκάλεσε μίνι εγκεφαλικό στον κλώνο του Νίκου Πιλάβιου υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, που βρισκόταν δίπλα του, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο υπουργός έτσι είναι από φυσικού του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή όλες οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι να γίνονται στα αρχαία ελληνικά έτσι ώστε να μην τις καταλαβαίνει κανένας αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με το που μίλησε για πρώτη φορά νέα ελληνικά η κυβέρνηση έχασε γύρω στις 10 μονάδες στις δημοσκοπήσεις.
Για λόγους ασφαλείας, μάλιστα, έχει προβλεφθεί ότι σε περίπτωση που ο υφυπουργός ξανακάνει δήλωση, αυτή να μεταγλωττίζεται αμέσως στα αρχαία, κατά πάσα πιθανότητα από τον Σπύρο Μπιμπιλα, ο οποίος πιθανόν να ακολουθεί από δω και πέρα τον υφυπουργό σε όλες του τις εμφανίσεις.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι με αφορμή τις δηλώσεις Ζουράρι κάποιοι επεσήμαναν ότι όχι μόνο τα νησιά αλλά και όλη η Ελλάδα ανήκουν πλέον στη Γερμανία, και ότι απλά μένει τυπικά να αποφασίσει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να μάθουν οι Κονιτοπουλαίοι να τραγουδάνε τα νησιώτικα στα γερμανικά, ώστε να τα απολαμβάνουν περισσότερο οι Γερμανοί τουρίστες όταν μοιράζονται μια χωριάτικη στα τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: