Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ - ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ'' ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ....ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!

«Η Βουλή είναι ένα μπ…έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής να το αναβαθμίσω! Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει».
Αναφερόμενη στη στροφή που έχει κάνει στο τραγούδι, δήλωσε: «Αν και το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη, ήρθε πλέον η ώρα να προσφέρω κι εγώ στη χώρα μου. Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα.
Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».
Ο λόγος για τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία ζητάει από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, να την… πάρει στο κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: