Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ν.Υ.ΤIMES : Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ....ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Κατά τους New York Times οι κυρώσεις κατά της Μόσχας μετά τη «ρωσική επιχείρηση hacking και την προσπάθεια επηρεασμού των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ» ήταν όχι μόνον επιβεβλημένες αλλά ήρθαν και αργά.
«Θα ήταν ανεύθυνο από τον Ομπάμα να αφήσει το Οβάλ Γραφείο τον επόμενο μήνα επιτρέποντας στον Βλαντιμίρ Πούτιν να πιστεύει ότι μπορεί ατιμώρητα να υπονομεύει την αμερικανική δημοκρατία», γράφει η εφημερίδα προσθέτοντας:
«Θα αποτελούσε μια εξαιρετικά επικίνδυνη πολιτική κληρονομιά, με δεδομένη την ανησυχητική συμπάθεια που επιδεικνύει ο επόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προς τον Β. Πούτιν και την επίμονη άρνησή του να αποδεχθεί τα στοιχεία των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας σύμφωνα με τα οποία οι κυβερνοεπιθέσεις της Ρωσίας είχαν ως στόχο να στηρίξουν τον ίδιον και να πλήξουν τη Χίλαρι Κλίντον».
Και οι New York Times καταλήγουν επισημαίνοντας ότι οι κινήσεις Ομπάμα - έστω και καθυστερημένες - δημιουργούν σαφώς πρόβλημα για τον Ντόναλντ Τράμπ ειδικά στην περίπτωση που το Κογκρέσο αποφασίσει τη σύσταση ειδικής επιτροπής που θα ερευνήσει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: