Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Η....''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

Aίσθηση προκαλεί η θέση που εκφράζει για την Χρυσή Αυγή ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με αφορμή και το κοινό ταξίδι στο Καστελόριζο.
Σε συνέντευξή του στην Βραδυνή της Κυριακής ο Νίκος Παρασκευόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων πως αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, προτιμώντας τη σύγκλιση από τη διαρκή ρήξη.
 « Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης », επισημαίνει ο κ. Παρασκευόπουλος και συνεχίζει: « Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα ».
Πραγματικό ρεσιτάλ από τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, που, με το βάρος αυτών των δηλώσεων, κατάφερε να αφήσει να περάσει στα ψιλά γράμματα η κουβέντα που είχε ανοίξει για την αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας, την οποία και τιμά (τη σημαία), όπως ο ίδιος αναφέρει, αλλά θεωρεί πως η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία της προσβολής της θα είναι πιο αποτελεσματική. Πάνε 3 χρόνια και από τη δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για “μια πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή”. Τα χρόνια πέρασαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στα πράγματα, η δίκη της Χρυσής Αυγής όλο κάπου κολλάει και, ξαφνικά, την προηγούμενη εβδομάδα, στο όνομα της προκλητικότητας της Τουρκίας, τρελό παρεάκι με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή επισκ
έπτεται το Καστελόριζο με Σινούκ.

Είναι περιζήτητοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.
Από όλα τα κόμματα.
Και για να πάρουν τις ψήφους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, θα πάρουν και μερικά από τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος.
Το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: