Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ANGEL : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ....ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !!!

Ένα σφηνάκι που σώζει ζωές; Ναι, με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο το μπαρ Iberian Rooster θέλει να βοηθήσει τους πελάτες του και ειδικά τις γυναίκες να βγαίνουν ραντεβού με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά στις μέρες μας, που όλοι περισσότεροι γνωρίζονται μέσω εφαρμογών και social media.

Πώς φροντίζουν για την ασφάλειά τους; Δίνοντας μία κωδική ονομασία στα ποτά που μπορούν να παραγγέλνουν, μπορούν να ειδοποιήσουν κρυφά τον μπάρμαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το ραντεβού τους. Στις γυναικείες τουαλέτες υπάρχουν οι πληροφορίες – οδηγίες για μία τέτοια «προειδοποιητική» παραγγελία.

Πιο συγκεκριμένα, η πινακίδα αναφέρει πώς αν το ραντεβού δεν πάει καλά ή στο ραντεβού σου είναι άλλος άνθρωπος από εκείνον που σου είχε παρουσιαστεί στα social media ή νιώθεις ανασφαλείς ή απλά παράξενα, μπορείς να παραγγείλεις ένα σφηνάκι angel. Αν το ζητήσεις σκέτο ο μπάρμαν θα σε οδηγήσει στο αμάξι σου με ασφάλεια. Αν θες να έχει πάγο ο μπάρμαν θα καλέσει ένα ταξί ή κάποιον να σε παραλάβει. Αν θες να έχει lime, τότε ο μπάρμαν θα καλέσει την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: