Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ : ΕΝΑΣ....''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ'' !!!

Ποιος είναι αυτός ο Πελετίδης τον οποίον έχουν και μας τσαμπουνάνε οι κομμουνιστές για το έργο του ως δημάρχου;! 
Ο άνθρωπος που διαπράττει απάτες σε βάρος των τίμιων επιχειρηματιών και το κράτος δεν λέει να τον μπουζουριάσει και να τον στείλει στην Μακρόνησο για να σταματήσει την δράση του!
Τι κάνει αυτός ο Πελετίδης;! 
Κάνει διανομή φαγητού κατ’ οίκον σε όσους είναι άποροι και αδυνατούν είτε λόγω αναπηρίας είτε λόγω προχωρημένης ηλικίας να βγουν έξω από τα σπίτια τους, μοιράζει καθημερινά πρόγευμα στα σχολεία,  έφτιαξε Χριστουγεννιάτικο χωριό για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, ετοιμάζει κτήριο για να στεγάσει όλους τους αστέγους, αφήνει τους κατοίκους να κάνουν μπάνιο στην παραλία χωρίς αντίτιμο και άλλα πολλά!
Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι απάτη τότε τι είναι απάτη;! 
Ο Πελετίδης οργανώνει μία σειρά δράσεων οι οποίες θα μπορούσαν να ανατεθούν σε επιχειρηματίες ή σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να κάνουν αυτοί τις αρπαχτικές τους, για να γεμίσουν τις τσέπες τους από εισιτήρια κι επιδοτήσεις, για να λειτουργήσει το σύστημα! 
Κι έρχεται αυτός ο τύπος και παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών μοιράζοντας στους φτωχούς και στερώντας κέρδη από τους πλούσιους, να ανατρέψει την ομαλή λειτουργία του συστήματος!
 Αν δεν είναι αυτός απατεώνας ποιος είναι;!
Άσε που με τα καμώματα του Πελετίδη, ξυπνάν οι πειναλέοι βρωμοπόδαροι των οποίων τα χνώτα μυρίζουν μπομπότα και ονειρεύονται ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα, εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση και θέληση γι’ αγώνα.
Καταστρέφει ο Πελετίδης τον φόβο και την απογοήτευση που έσπειρε με τη δράση του στον κόσμο ο Αλέξης! 
Ανοίγει δρόμο ο Πελετίδης, με την κομμουνιστική αλαζονεία και παλικαριά του, στα μυαλά των φτωχοδιάβολων να σκέφτονται πως υπάρχει λύση,
πως υπάρχει προοπτική, πώς υπάρχει ελπίδα πάνω στη γη και αυτή έχει χρώμα κόκκινο και φέρει πάνω της εκείνα τα εργαλεία που στοίχειωσαν την ανθρωπότητα και θα είναι μέρα μεσημέρι που θα  ξαναφέρουν την απαλλαγή, αυτή τη φορά ολόκληρης της ανθρωπότητας, από τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς
Εάν αυτός ο Πελετίδης δεν είναι ένας επικίνδυνος απατεώνας, τότε ποιος είναι;!
Νάβις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: ENIΣTAMAI ! KAI KATHΓOPΩ THN "EΛΛHNIKH" ΠOΛITEIA ANOIXTA KAI ANAΔPOMIKA ! - TOYΣ ΔIAXEIPIΣTEΣ MIAΣ ΞENHΣ EΞOYΣIAΣ !


ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Της ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΑ ΟΠΛΑ !



Ήρθαν NTYMENOI φίλοι, Aμέτρητες φορές OI EXΘPOI MOY
TO Παμπάλαιο Xώμα Πατώντας !

Σε TOYTA Eδώ TA MAPMAPA KAKIA ΣKOYPIA ΔEN ΠIANEI !

Aυτά τα Δέντρα δε Bολεύονται με λιγότερο OYPANO !

Aυτές οι Πέτρες δε Bολεύονται κάτου Aπ’ TA ΞENA (ΚAI TO XΩMA δεν Eδεσε ΠOTE ME TH ΦTEPNA Tους) BHMATA !

Mηδέ Aλυσίδα στου Ρωμιού και στ’ Aγεριού το πόδι !