Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ !!!

Τις τελευταίες ώρες τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γιακουμάτο ο οποίος μετά απο ατύχημα που είχε στην τουαλέτα του σπιτιού του, νοσηλεύεται σε κλινική των....Καμένων και των....Βούρλων. Ο πασίγνωστος βουλευτής μετά τον πρωινό τηλεοπτικό ακατάσχετο εμετό διαγώστηκε ότι πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell. Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο....το χαμόγελο ή....το κλείσιμο του ματιού σε ψηφοφόρους, η δυσκολία των εκφράσεων, ο πονοκέφαλος και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου τυμπάνων από....το δεξιό αυτί. Νωρίτερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε παραληρηματική συνέντευξη είχε  πεί ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια.
Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε τα εξής:
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου ανάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση.
Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά.
Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τα οιστρογόνα του είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα.
Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα. Άμα δεις στην τηλεόραση όλα τα παραδείγματα είναι το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά. Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια». Αναμένεται εντός της ημέρας το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: