Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ....Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ !!!

Κακές υπηρεσίες προσφέρει ο Πελετίδης σ’ έναν πανελλήνιο θεσμό ο οποίος έχει κάνει την Πάτρα πόλο έλξης κατά τη διάρκεια της Αποκριάς. Είναι γνωστό πως το καρναβάλι της Πάτρας κινεί μεγάλο μέρος της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης, αλλά ο Πελετίδης έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να κάνει την Πάτρα, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο Λαϊκή Δημοκρατία και ξεχνάει να ασχοληθεί με τα καθημερινά! Θα μας πει βέβαια ο Πελετίδης και ο κομμουνιστικό περίγυρός του, ότι ασχολούνται με την καταπολέμηση της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να δει η πόλη καλύτερες ημέρες! Ας τα αφήσουν αυτά τα κομμουνιστικά κατά μέρος και ας φροντίσουν να ακμάσει η οικονομία της Πάτρας εδώ και τώρα!
Θα αναρωτηθεί κανείς εάν μέσα σε μια τέτοια οικονομική κρίση είναι δυνατόν η Πάτρα να ακμάσει! Και βέβαια είναι δυνατόν! Μπορεί γενικά στην Ελλάδα να υπάρχει βαθιά οικονομική κρίση, αλλά αυτή η κρίση έχει δώσει τεράστιες δυνατότητες στην Πάτρα, οι οποίες δυνατότητες θα μπορούσαν να φανούν εάν ο Πελετίδης ασχολούνταν παραπάνω με το καρναβάλι και δεν ερχόταν σε σύγκρουση με όσους έρχεται. Δεν είναι δυνατόν ο δήμαρχος της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας να συγκρούεται με την πολιτική της κυβέρνησης και των υπόλοιπων κομμάτων που δίνουν και την ψυχή τους για να επιβιώσει η χώρα, που κάνουν τη μεγάλη θυσία να υπογράφουν μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους παρά τη θέλησή τους.
Μια συνεργασία με όλους αυτούς θα έδινε πραγματικά φτερά στο καρναβάλι της Πάτρας. Ο Πελετίδης εάν είχε μία καλή συνεργασία μαζί τους θα μπορούσε να διαλέξει τον καλύτερο βασιλιά καρνάβαλο που όμοιός του δεν θα μπορούσε να βρεθεί σ’ ολόκληρο τον ντουνιά! Ο Πελετίδης θα μπορούσε να δημιουργήσει ομάδες καρναβαλιστών που θα τις ζήλευε το καρναβάλι του Ρίο! Η Πάτρα θα μπορούσε να μεσιτεύσει και να στείλει σε ολόκληρο τον κόσμο καρναβάλια, που θα της απέφεραν φοβερά κέρδη! Σκεφτείτε! Καρναβάλια που κάνουν ασταμάτητα κωλοτούμπες, καρναβάλια που σκίζουν μνημόνια, καρναβάλια που δεν πληρώνουν, καρναβάλια που μαγειρεύουν πίτες και γεμιστά, καρναβάλια που χορεύουν ζεμπεκιές πάνω στα αποκαΐδια του κοσμάκη, καρναβάλια με πολύχρωμα προοδευτικά βρακιά, καρναβάλια με τη στολή του Λεωνίδα, καρναβάλια με τη στολή του Απόλλωνα να μαγειρεύουν προηγμένα αρχαία Ελληνικά ματζούνια, καρναβάλια λεβεντιές με κατάρες και μαντεψιές, καρναβάλια με τη στολή του Παλαιολόγου να πηγαίνουν να πάρουν την πόλη, καρναβάλια που υπόσχονται ότι λεφτά υπάρχουν, καρναβάλια που πουλάν βιβλία της κακιάς ώρας με το κιλό και στα διαλλείματα πουλάν και φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καρναβάλια που πουλάνε ψυγεία, πλυντήρια και τηλεφωνικά κέντρα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας, καρναβάλια που δεν χρειάζεται να φορέσουν την στολή του αυστραλοπίθηκου γιατί είναι αυστραλοπίθηκοι με σάρκα και οστά!
Η Πάτρα πραγματικά μπορεί να πλουτίσει και μαζί της να πλουτίσει ολόκληρη η Ελλάδα! Ο Πελετίδης ξυπνιός είναι, ας σκεφτεί την πρότασή μας! Και αφού όλοι αυτοί οι εκ γενετής καρναβαλιστές προσφέρουν και μια καλή επιτέλους υπηρεσία στον κοσμάκη φέρνοντας λεφτά με το τσουβάλι εξαιτίας των καρναβαλικών ιδιοτήτων τους, μετά ας προχωρήσει ο Πελετίδης σε μια καινοτομία! Κατά την τελετή της λήξης του καρναβαλιού, αντί να ρίξει μόνο τον βασιλιά καρνάβαλο στην πυρά, ας ρίξει στην πυρά κι όλους αυτούς! Καλές υπηρεσίες θα προσφέρει στον λαό!!

Οράτιος Μενιππίδης                                                                                                                                                                                       agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: