Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η ''ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!!

«Κλείδωσε» για τα καλά η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην Χαριλάου Τρικούπη αφού η επίδρασή του άρχισε ήδη να γίνεται εμφανής. Τουλάχιστον έτσι δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Φώφη Γεννηματά.

Τις συνήθειες του πρώην Πρωθυπουργού υιοθέτησε ήδη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να «δέσει» για τα καλά τη σχέση του με το κόμμα αλλά και να στείλει μήνυμα ότι δεν πρόκειται για μια ευκαιριακή συνεργασία αλλά ότι η επανένωσή τους θα έχει διάρκεια.
Ετσι προφανώς για να τον ευχαριστήσει αλλά και για να του δείξει ότι είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα προσέγγισης αποφάσισε να προσαρμοστεί. Πώς; Μα ακολουθώντας κι εκείνη μια από τις αγαπημένες συνήθειες του Γιώργου Παπανδρέου που δεν είναι άλλη από την γυμναστική.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρους κεντροαριστερολόγους αναλυτές η Φώφη Γεννηματά ήθελε να στείλει μήνυμα στους Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη ότι πρέπει να βάλουν πλάτη, γι αυτό εξάλλου διάλεξε να δημοσιοποίησει τις επαναλήψεις που έκανε ειδικά στο συγκεκριμένο όργανο που γυμνάζει κυρίως τους μύες της πλάτης.
Επίσης έμμεσα απαντά και στις δηλώσεις Βενιζέλου ο οποίος σχολιάζοντας την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου μίλησε για το βάρος που επωμίστηκε ο ίδιος όταν κάποιοι εγκατέλειπαν το καράβι σαν ποντίκια. Δηλαδή για το βάρος που σήκωσε στους ώμους. Είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής της Φώφης Γεννηματά γυμνάζει ΚΑΙ τους ώμους; Και ότι όταν ασκείσαι κάνεις ΚΑΙ ποντίκια

Δεν υπάρχουν σχόλια: